We zijn op zoek naar enthousiaste leden

We zijn op zoek naar enthousiaste leden die de teams recreatiesport, wedstrijdsport en kwaliteit vorm geven, klaar voor het seizoen 2017!

In de Algemene Ledenvergadering is besloten om de organisatie van de vereniging in de komende jaren te veranderen. Het bestuur heeft besloten te starten met het neerzetten van een aantal teams waaronder de activiteitenteams Recreatiesport en  Wedstrijdsport en de ondersteunende functie Kwaliteit.

Wat ga je doen?

  • In een klein groepje samen vorm geven aan het takenpakket van éen van de teams. Er is een goede aanzet beschikbaar die als basis kan dienen voor verdere uitwerking van de taken. Het groepje bestaat uit een kwartiermaker die als baanspreekpersoon fungeert en twee deelnemers.
  • Regelmatig afstemmen met het bestuur over de voortgang en eventuele knelpunten.
  • Samenstellen van éen van de teams Recreatiesport, Wedstrijdsport of Kwaliteit door actief potentiële deelnemers te benaderen.

De kwartiermaker is een tijdelijke functie.

Wat vragen we van je?

  • Affiniteit met schaatsen en/of skeeleren.
  • Een overall-visie op schaatsen/skeeleren en goed oog hebben voor dwarsverbanden tussen de verschillende ASV-activiteiten.

Voel je je aangetrokken om de gevraagde klus te trekken, óf wil je deelnemer zijn in éen van de teams? We horen graag van je.

Reactie of voor meer informatie: Martin Huysmans, bestuurslid ASV