ASV lidmaatschap

N.B.: Als je informatie over de ASV wilt, gebruik dan niet dit formulier, maar een van de formulieren in het contactformulier (https://asv-almere.nl/contact). Daar kun je de categorie kiezen die betrekking heeft op de vraag over informatie, zodat deze direct bij de juiste coördinator terechtkomt.

N.B.: If you want information about the ASV, please do not use this form, but one of the forms in the contact form (https://asv-almere.nl/contact). There, you can select the category related to the information query, ensuring it reaches the appropriate coordinator directly.

Ik heb belangstelling voor
Contactgegevens ouders/verzorgers (bij jeugdleden)
Voor leden t/m 15 jaar is toestemming van een ouder/verzorger verplicht. Met het invullen van de contactgegevens stellen we dat de ouder(s)/verzorger(s) akkoord is met deze aanmelding. Let op: Aan het lidmaatschap van de ASV kan slecht één e-mailadres gekoppeld worden. Wilt u zelf de ASV e-mail ontvangen i.p.v. uw jeugd lid vul dan dat e-mailadres hierboven in.

ASV Lidmaatschap: Het lidmaatschap van de ASV loopt van 1 april t/m 31 maart en wordt ieder jaar, tot aan de wederopzegging, automatisch verlengd. Het opzeggen van het lidmaatschap dient vóór 1 maart plaats te vinden, schriftelijk via een e-mail aan de ledenadministratie of schriftelijk naar: ASV Schaatsen en inline-skaten, competitieweg 5 1318 EA Almere Stad.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.