Inline-skate lessen voor recreanten

Inline-skatelessen recreanten (vanaf 13 jaar)


Voor wie Volwassen en jeugd vanaf 13 jaar
Wanneer Maandagavond 2 les opties:

19:00 - 20:00 Beginners
20:00 - 21:00 Gevorderden

10 lessen vanaf maandag 29 april t/m maandag 8 juli.
maandag 10 juni komt te vervallen i.v.m. pinksteren
Trainers Wisselende trainers: Lisa Peters, Harry Suppert en Anton Spaan
Waar Op de inline-skatebaan in het Fanny Blankers Koen Sportpark, Competitieweg 5 Almere-Stad. De ASV inline-skatebaan is goed te bereiken met de fiets, bus (halte FBK-sportpark) of auto. Parkeren kan voor de ingang
Deelname Je kunt je inschrijven voor 10 lessen
Kosten 10 lessen € 75,00 (ASV-leden € 60,00)

​Tijdens de lessen is het dragen van een helm verplicht.
ASV lidmaatschap ASV lidmaatschap is niet verplicht, maar ASV leden ontvangen korting op de lessen. Wordt je lid dan kom je direct in aanmerking voor de korting.

Het lidmaatschap van ASV kost €27,50. Wanneer je gelijk lid wordt ontvang je ook direct een korting die geldt voor ASV-leden. Met het lidmaatschap heeft u gratis toegang tijdens de publieksuren en op de landijsbaan als er ijs ligt
Aanmelden Door het invullen en insturen van de onderstaande gegevens. Aanmelden vooraf is verplicht!
 
 
Jouw gegevens
Ouder(s)/voogd/verzorger(s):
Voor leden t/m 15 jaar is toestemming van een ouder/verzorger verplicht. Met het invullen van de contactgegevens stellen we dat de ouder(s)/verzorger(s) akkoord is met deze aanmelding. Let op: Aan het lidmaatschap van de ASV kan slecht één e-mailadres gekoppeld worden. Wilt u zelf de ASV e-mail ontvangen i.p.v. uw jeugdlid vul dan dat e-mailadres hierboven in.
ASV Lidmaatschap
Aanvullende gegevens voor het lidmaatschap

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASv Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

randomness