10 weekse schaatscursus voor recreanten

De schaatstrainingen zijn voor mensen die willen leren schaatsen of de techniek willen verbeteren.

De schaatstrainingen worden gegeven op zondagochtend van 10:00u - 11:00u. Start is aan het begin van het schaatsseizoen  op schaatsbaan vanLeisure World in Dronten. De serie trainingen start vanaf 11 oktober 2020 en duren t/m 13 december 2020. 

Deze cursus is bedoelt voor volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar.

Let op: De schaatslessen gaan alleen door bij minimaal 10 aanmeldingen.

Kosten:

  • Kosten voor 10 lessen €82,50 exclusief entree schaatsbaan (ASV-leden €74,00)
  • De entree tot de schaatsbaan dient bij de kassa van de schaatsbaan zelf geregeld te worden. De kosten hiervan zijn te vinden op de website van Leisure World: https://www.leisureworld.nl/ijsbaan/#tarieven​
Persoonlijke gegevens
Vul de onderstaande gegevens in t.b.v. het ASV lidmaatschap. Het ASV lidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart en wordt ieder jaar automatisch verlengd. Verzoeken tot beëindigen van het lidmaatschap dienen voor 31 maart te geschieden middels een e-mail aan ledenadministratie@asv‑almere.nl. Het lidmaatschap wordt los van de kosten voor de lessen in rekening gebracht. De kosten voor het lidmaatschap zijn te vinden op de ASV tarieven pagina.
Ouder(s)/voogd/verzorger(s):
Voor leden t/m 15 jaar is toestemming van een ouder/verzorger verplicht. Met het invullen van de contactgegevens stellen we dat de ouder(s)/verzorger(s) akkoord is met deze aanmelding. Let op: Aan het lidmaatschap van de ASV kan slecht één e-mailadres gekoppeld worden. Wilt u zelf de ASV e-mail ontvangen i.p.v. uw jeugdlid vul dan dat e-mailadres hierboven in.

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de aanmelding op het ingevulde e-mailadres. Geen e-mail niet ontvangen neem dan contact op met de webmaster (webmaster@asv-almere.nl).
Voor de kosten ontvang je een factuur van de ASV penningmeester op het opgegeven e-mailadres.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASV Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.